Ny behandlingsmetod

ATM2® kompletterar inte bara andra behandlingsmetoder som ger smärtlindring utan gör det också möjligt att lindra smärta på ett effektivt och mer verkningsfullt sätt.

Det är en mycket effektiv metod till att optimera rörelsemönstret direkt och förbättra kvaliteten på rygg och led- behandlingar. Tryggt, säkert, smärtfritt och med en häpnadsväckande hög grad av effektivitet

Förutom smärtlindring och ökad rörlighet så ger användarna uttryck för att de känner sig längre, mjukare och starkare efter varje behandling. Upplev dramatiska resultat  som du kanhända aldrig tidigare har upplevt:

Med ATM2 kan du redan under första behandlingstillfälle aktivera och stärka ryggen utan fördröjning på ett tryggt, smärtfritt, stabilt och korrekt sätt.

Metoden är otrolig effektiv för skolios, dålig hållning och balans, hypo och hypermobilitet samt flera andra rörelserelaterade åkommor. Det är en aktiv behandlingform som återställer ett fritt och naturligt rörelsemönster. Tekniken är mycket lämplig för personer som är stora och tunga, samt individer som är i dålig skick och inte har tränat på länge.

Det är en behandlingsteknik som kompetterar kiropraktisk behandling på ett alldeles lysande och effektivt sätt efter en skada.

ATM2 möjliggör en omedelbar fininställning av signalfrekvensen till de stora kraftproducerande  såväl som de lednära specifikt stabiliserande musklerna.

Ett korrekt signalmönster är ett måste för att kunna erhålla en stark, smidig och skadefri rygg.